Home » Schade caravan repareren
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Laat de schade aan uw caravan vakkundig repareren

Heeft u schade aan uw caravan en wilt u uw voertuig laten repareren? Schakel dan een specialist als Campolife in. Niet alleen voor schadeherstel, maar ook voor onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht. Het repareren van schade aan uw caravan of camper voeren we uit in onze werkplaats in Heinenoord. Daar repareren onze gediplomeerde medewerkers de schade aan uw voertuig in korte tijd. Zodoende kunt u snel en veilig de weg weer op.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Schade aan uw caravan laten repareren door een specialist

Als u de schade aan uw caravan wil laten repareren door de specialisten van dé caravanmakelaar, dan dient u eerst de schade bij uw verzekeringsmaatschappij te melden en vraag direct naar uw schadenummer. Vul daarna het online schadeformulier in. Wij nemen vervolgens contact op met uw verzekeraar en verzorgen de gehele schadeafwikkeling, inclusief de financiële kant van het verhaal. U brengt uw kampeermiddel op de afgesproken dag bij onze werkplaats. Wij bellen u wanneer uw kampeermiddel gerepareerd is en maken een afspraak met u voor het ophalen van uw caravan. Andere voordelen van onze caravanreparatie zijn:

Maak gebruik van onze expertise en laat de schade door vakmensen herstellen

Onze deskundige medewerkers kunnen de schade van ieder merk caravan repareren. Dat doen zij natuurlijk altijd met de originele onderdelen. Wilt u een afspraak inplannen om schade aan uw caravan te laten repareren door onze specialisten? Neem dan contact met ons op via 0186 – 604000 of kom langs bij onze werkplaats.

Vragen of meer informatie nodig?