Stijlvol kamperen met een Unico voortent
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Met een Unico voortent of luifel geeft u een stijlvolle uitstraling aan uw caravan. De voortenten en luifels van dit merk staan bekend om hun ronde vorm. Naast dat deze ronde vorm ervoor zorgt dat de voortent er mooi uitziet, brengt dit ook praktische voordelen met zich mee. Welke dat zijn? Lees snel verder, we vertellen u er alles over.

Ga voor gemak en duurzaamheid met een Unico voortent of luifel

Voor veel mensen is het opzetten van een voortent niet bepaald iets wat ze dagelijks doen. Met een voortent of luifel van Unico maakt dat ook helemaal niet uit. Dankzij de boogconstructie zet u de tent gemakkelijk en snel op. Binnen korte tijd geniet u heerlijk van de zon onder uw luifel. Ook zorgt de boogconstructie ervoor dat de voortenten uiterst stormvast zijn en een perfecte afwatering hebben. Mocht het dus een dag wat minder weer zijn, dan zit u er lekker droog bij onder uw voortent.

Kies voor een Unico voortent of luifel van de hoogste kwaliteit

Vindt u het belangrijk dat uw voortent van de hoogste kwaliteit is? Een voortent of luifel die nog vele jaren meegaat en optimaal kampeercomfort biedt? De producten van Unico hebben zich in dit opzicht bewezen. Meerdere malen zijn de Unico Genua voortent en de Verona luifel uitgeroepen tot test winnaar door zowel de ANWB als KCK. Met een tent van Unico – die u bekijkt in onze showroom in Heinenoord, nabij Rotterdam – zit u dus altijd goed!

Bekijk zelf de sfeervolle uitstraling van de Unico tenten

Een voortent of luifel voor u camper of caravan kopen doet u niet zomaar even. Vaak gaan deze materialen jarenlang mee op vakantie. U doet dus een investering voor de toekomst. Door langs te komen in de showroom van Campolife weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Hier staan verschillende voortenten voor u uitgestald. U vergelijkt ze eenvoudig met elkaar en vindt zo de ideale voortent voor uw caravan. En komt u er niet uit? Onze specialisten staan voor u klaar. Wilt u voordat u langskomt al iets vragen? Dat kan! Bel gerust naar 0186 – 604000.

Aanvraagformulier

KOM JIJ WERKEN

BIJ CAMPOLIFE?

SOLLICITEER NU!

Popup Image