Doréma
Voortenten & luifels

Dorema

Breid uw caravan uit met een Doréma voortent en creëer zoveel ruimte als u wilt. Moet de voortent extra stevig zijn zodat deze ook in de wintermaanden gebruikt kan worden? Of bent u op zoek naar een luifel van Doréma met een luxe uitstraling voor enkel de zomermaanden? Doréma is sinds 1987, al 34 jaar, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans en campers.

Levertijden van voortenten lopen op. Ons advies is om z.s.m. te bestellen om levering voor de zomer 2022 mogelijk te maken.

Download de brochure en prijslijst


 

Breid uw caravan uit met een Doréma voortent en creëer zoveel ruimte als u wilt. Moet de voortent extra stevig zijn, zodat deze ook in de wintermaanden gebruikt kan worden? Dan vindt u bij Campolife zeker de perfecte voortent.

Een duurzame Doréma voortent

Als kampeerspecialist met ruim 50 jaar ervaring zien wij dat veel mensen voor een Doréma voortent kiezen. Waarom is dat zo? Dat komt omdat deze voortenten over de volgende eigenschappen beschikken:

  • Vormvast
  • Vuil- en waterafstotend
  • Sterk
  • Zonwerend
  • Vochtregulerend
  • Kleurecht

Daarnaast is het materiaal van topkwaliteit wat garant staat voor tientallen jaren kampeerplezier. Daarom ontvangt u op alle Doréma voortenten altijd twee jaar garantie.

Een voortent van Doréma voldoet geheel aan uw wensen

Wanneer u kiest voor een Doréma voortent weet u dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Wat voor voortent u ook kiest, alle tenten van Doréma zijn eenvoudig op te zetten én af te bouwen. Want zeg eerlijk: het op- en afbouwen van een voortent is ook niet uw grootste hobby, toch?

Kom langs in de showroom!

Bent u benieuwd naar de verschillende voortenten van een van onze andere merken? Bijvoorbeeld van de merken Unico, Isabella en Ventura? Kom dan van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze grote showroom van maar liefst 8000 m² in Heinenoord, nabij Rotterdam,. Onze kampeerspecialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij uw keuze voor een voortent. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie? Bel dan naar 0186 – 604000.

KOM JIJ WERKEN

BIJ CAMPOLIFE?

SOLLICITEER NU!

Popup Image