Doréma
Voortenten & luifels

Doréma

Breid uw caravan uit met een Doréma voortent en creëer zoveel ruimte als u wilt. Moet de voortent extra stevig zijn zodat deze ook in de wintermaanden gebruikt kan worden? Of bent u op zoek naar een luifel van Doréma met een luxe uitstraling voor enkel de zomermaanden?

 

 

Download de brochure en prijslijst


 

Een duurzame Doréma voortent

Elke kampeerder vindt bij Campolife de perfecte voortent.

Waarom veel kampeerders voor een Doréma luifel of voortent kiezen? Dat komt omdat de voortenten over de volgende eigenschappen beschikken:

  • Vormvast
  • Vuil- en waterafstotend
  • Sterk
  • Zonwerend
  • Vochtregulerend
  • Kleurecht

Daarnaast is het materiaal van topkwaliteit wat garant staat voor tientallen jaren kampeerplezier. Daarom ontvangt u op alle Doréma voortenten en luifels altijd 2 jaar garantie.

 

Een luifel/voortent van Doréma voldoet geheel aan uw wensen

Wanneer u kiest voor een Doréma voortent of luifel, weet u dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Wilt u uw caravan enkel verlengen met een luifel of gaat u voor een complete voortent? Welke luifel of voortent u ook kiest, alle producten van Doréma zijn eenvoudig op te zetten én af te bouwen. Want zeg eerlijk, het op- en afbouwen van een voortent is ook niet uw hobby.

 

Kom langs in de showroom

Benieuwd naar de verschillende luifels en voortenten? Kom dan van dinsdag tot en met zaterdag langs in onze grote showroom van maar liefst 8000 m². Onze kampeerspecialisten staan voor u klaar en helpen u graag bij uw keuze voor een voortent of luifel. Heeft u vragen of ontvangt u graag meer informatie?  bel naar 0186 – 604000.

folder