Isabella
Voortenten & luifels

Isabella

Een Isabella voortent maakt uw kampeerbelevenis compleet. Gaat u op vakantie met kinderen of creëert u graag wat extra ruimte? Elke kampeerder heeft profijt bij het kopen van een Isabella voortent. De enige vraag die nog rest is: ‘Welke voortent of luifel van Isabella gaat u kopen?’

Download brochure

Het hele jaar door geniet u van de Isabella voortent

Of u nu met 25 graden op vakantie gaat of naar een gebied vertrekt waar het zeer koud is, een voortent moet onder alle weersomstandigheden bescherming bieden. Speciaal voor de gure weersomstandigheden heeft Isabella een sterke Winter voortent gerealiseerd welke extra stevigheid biedt bij zware sneeuwval. Uiteraard kunt u de voortent ook in de zomer gebruiken. Oftewel, een voortent voor het hele jaar. Welke voortent u ook kiest, er zijn oneindig veel combinaties mogelijk zodat u optimaal comfort ervaart. Lastig kiezen welke Isabella voortent u wilt kopen? De kampeerspecialisten van Campolife zijn u graag van dienst. Laat ons uw wensen weten en we gaan samen op zoek naar de geschikte voortent of luifel van Isabella.

 

Extra opbergruimte creëren

Komt u er elk jaar weer achter dat u wel wat meer opbergruimte kunt gebruiken? Kies dan voor een van de uitbouwmogelijkheden. Alle uitbouwen hebben een brede deur, insectenhor en een afdekklap voor voldoende ventilatie. Maak uw kampeeroptrek compleet met onze overige accessoires zoals een deurmarkies, zijdeel van gaas, scheidingswanden, regengoten en raammarkies.

 

Meer weten over een luifel of voortent van Isabella

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een Isabella voortent, maar ontvangt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom in Heienoord. Deze is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09:00 uur voor u geopend. Binnen de 8000 m² aan kampeerplezier vindt u gegarandeerd de perfecte Isabella voortent of luifel voor uw caravan. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen door te bellen naar 0186 – 604000.

22 – 30 OKTOBER

 
Popup Image