Onderhoud caravan en campers

Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle belangrijke onderdelen van uw caravan of camper. Een erkend keurmeester controleert ruim 60 onderhoudspunten, waaronder op wettelijke eisen zoals op banden en op veiligheid zoals van de gasinstallatie. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport met de gecontroleerde punten en bevindingen. Indien uw caravan of camper op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

De voordelen van een BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan of Camper

  • Controle volgens BOVAG richtlijnen
  • Controle op veiligheid
  • Uitgebreid keuringsrapport
  • Onderhoud aan uw caravan of camper
  • Direct herstelwerkzaamheden ( natuurlijk in overleg met u)
  • BOVAG-keuringssticker
  • Zes maanden reparatiegarantie op reparaties uitgevoerd aan uw caravan
  • Drie maanden reparatiegarantie op reparaties uitgevoerd aan uw camper
  • Zorgeloos genieten van uw kampeervakantie!

Bekijk de Bovag checklist met alle punten waarop uw caravan wordt gecheckt

Garantie

De BOVAG onderhoudsbeurt caravan of camper is een zeer complete beurt voor uw kampeermiddel, uitgevoerd door een gediplomeerde specialist bij een BOVAG bedrijf. U ontvangt een garantie op uitgevoerde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en de gebruikte materialen van zes maanden voor de caravan en drie maanden voor de camper.

Onderhoud aanhangwagens

Campolife heeft een jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud aan onderstellen van caravans, vouwwagens en aanhangwagens.

In Nederland geldt geen wettelijke verplichte keuring voor aanhangwagens maar gesteld kan worden dat de BOVAG onderhoudsbeurt in feite nu al een APK keuring omvat.

Uw aanhangwagen wordt gekeurd op de volgende groepen:

Oplooprem en remmen, koppeling, breekkabel, assen en chassis, schokdempers, banden en wielen, technische staat van de opbouw en verlichting. Indien er geen gebreken en /of noodzakelijke reparaties zijn uitgevoerd ontvangt u een goedkeuring- rapport en een keuringssticker op de aanhangwagen.

Banden voor aanhangwagens

Ook voor banden bent u bij Campolife aan het juiste adres, wij leveren speciale reinforced banden van alle merken die het zware werk goed aankunnen.

Banden inclusief montage vanaf € 99,00 per band.

Voor kleine spoedklusjes hebben wij ook een “klaar terwijl u wacht” service, zo hoeft u uw aanhanger niet lang te missen.