Een uitvoerige onderhoudsbeurt van uw caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Voor een onderhoudsbeurt van uw caravan komt u naar een specialist als Campolife in Heinenoord. Een erkende keurmeester zal uw caravan op meer dan zestig punten controleren. Behalve voor een BOVAG-onderhoudsbeurt van uw caravan kunt u bij ons ook terecht als u uw camper wilt laten inspecteren. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw kampeervoertuig gekeurd en als het nodig is gerepareerd. Wilt u uw caravan laten keuren door een professioneel bedrijf? Dan is Campolife u in Zuid-Holland graag van dienst.

Onderhoudsbeurt van uw caravan door een professioneel bedrijf in Heinenoord

Een gediplomeerde vakman controleert de caravan op veiligheid en op wettelijke eisen. Denk bijvoorbeeld aan de gasinstallatie en de banden. Mocht er iets mis zijn met een bepaald onderdeel, dan wordt dit in overleg met u direct hersteld. Nadat de caravan nagekeken en gerepareerd is, ontvangt u een keuringsrapport. Daarin staat vermeld welke onderdelen van de caravan bij de onderhoudsbeurt zijn gecontroleerd en gerepareerd. Als uw caravan goed wordt gekeurd, krijgt deze een BOVAG-keuringssticker. Vervolgens geven wij u een reparatiegarantie van zes maanden.

Zorgeloos genieten

Wilt u zorgeloos kunnen genieten van uw vakantie? Dan is het raadzaam om uw caravan regelmatig te laten controleren. Voor meer informatie over een caravan onderhoudsbeurt of reparatie neemt u telefonisch contact met ons op via 0186 – 604000. U kunt ook langskomen in onze werkplaats aan de Langeweg 1a in Heinenoord.

Aanvraagformulier

folder