Een uitvoerige onderhoudsbeurt van uw caravan
  • Inkoop en bemiddeling
  • Ruim 8000m2 kampeerplezier
  • Meer dan 50 jaar ervaring

Voor een onderhoudsbeurt aan uw caravan of camper komt u naar een specialist als Campolife. Een erkende keurmeester controleert uw caravan of camper op meer dan zestig punten. Tijdens de BOVAG-onderhoudsbeurt wordt uw kampeervoertuig gekeurd en als het nodig is gerepareerd. Door onze jarenlange ervaring en expertise met het onderhouden en repareren van campers en caravans, profiteert u bij ons van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening.

Een onderhoudsbeurt aan uw caravan of camper door een professioneel bedrijf

Een gediplomeerde vakman controleert uw camper of caravan op veiligheid en op wettelijke eisen door middel van een BOVAG-onderhoudsbeurt. Denk bijvoorbeeld aan de gasinstallatie en de banden. Mocht er iets mis zijn met een bepaald onderdeel, dan wordt dit in overleg met u direct hersteld. Nadat de caravan of camper nagekeken en gerepareerd is, ontvangt u een keuringsrapport. Daarin staat vermeld welke onderdelen van de caravan of camper bij de onderhoudsbeurt zijn gecontroleerd en gerepareerd. Als uw kampeervoertuig wordt goedgekeurd, krijgt deze een BOVAG-keuringssticker. Hierop staat de maand en het jaartal van de onderhoudsbeurt weergeven. Vervolgens geven wij u een reparatiegarantie van zes maanden.

Plan een onderhoudsbeurt in en ga zorgeloos op vakantie

Wilt u zorgeloos genieten van uw vakantie? Dan is het raadzaam om uw caravan of camper regelmatig te laten controleren door middel van een onderhoudsbeurt. Voor meer informatie over het onderhouden of repareren van uw voertuig, neemt u telefonisch contact met ons op via 0186 – 604000. U kunt ook langskomen in onze werkplaats in Heinenoord, nabij Rotterdam.

Aanvraagformulier

Campolife is open!
Maak hier uw afspraak!
Afspraak maken
folder