Campolife blijft ook in 2024 goed bereikbaar tijdens stremmingen van de A29 (Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug).

Niet alleen tijdens uw vakantie komt u tunnels en bruggen tegen. Ook onderweg naar Campolife gaat u het water over of juist met een tunnel onder het water door. In 2023 zijn op de snelweg A29 Rotterdam-Hellegatsplein zowel de Heinenoordtunnel als de Haringvlietbrug enkele periodes afgesloten geweest vanwege onderhoud. Tot uiterlijk 29 maart 2024 worden de technische systemen van de Haringvlietbrug getest. In die periode wordt de brug alleen incidenteel geopend voor de hoge scheepvaart. Hierna draait de brug weer regulier. De renovatie van de Heinenoordtunnel is eind 2024 klaar. We wijzen u op deze dagen graag de beste weg naar Campolife via de alternatieve routes. Kijk hieronder en in het Rijkswaterstaat werkschema voor de tijdstippen m.b.t. gepland onderhoud aan de Haringvlietbrug of Heinenoordtunnel gedurende het jaar van 2024. De planning is onder voorbehoud en kan nog veranderen. Controleer altijd de website van Rijkswaterstaat voor de meest actuele planning.
Onze bereikbaarheid in 1 oogopslag:


Route A: Via A16, Kiltunnel en N217

Vanuit de Randstad, Drechtsteden, Alblasserwaard en Brabant is dit de beste route wanneer de Heinenoordtunnel in onderhoud is. Neem op de A16 bij Dordrecht de afslag naar de N217/Kiltunnel. Vanaf de tunnel rijdt u via de N217 in ± 10 minuten naar Campolife. Zolang de Heinenoordtunnel dicht is, geldt voor het verkeer in de afgesloten rijrichting dat de Kiltunnel in die rijrichting tolvrij is.


Route B: Via autoveer Hekelingen – Nieuw-Beijerland en N217

Vanuit Voorne-Putten en de Zuidelijke Rijnmond kunt u Campolife goed bereiken via het autoveer Hekelingen – Nieuw-Beijerland. Let op: de navigatie geeft deze optie niet aan. Tik dan Hekelingen in uw navigatiesysteem in en volg de borden Nieuw-Beijerland. U kunt uw overtocht alleen met contant geld betalen. Na de oversteek met het veer bij Oud-Beijerland rijdt u via de N217 in ± 15 minuten naar Campolife. U kunt dan weer gebruik maken van uw navigatiesysteem.


Route C: Via A29 en Haringvlietbrug

Vanuit Westelijk Brabant en Zeeland blijft de A29 via de Haringvlietbrug de beste route. Bij de start van de zomer van 2023 (9 juni t/m 28 juli) gaat ook de Haringvlietbrug in onderhoud. Kies in deze periode voor route A.


Informatieve links:

Werkkalender Rijkswaterstaat A29 Heinenoordtunnel en Haringvlietbrug

Informatiepagina Autoveer Hekelingen-Nieuw Beijerland

Informatiepagina KiltunnelBlijf via onze nieuwsbrief altijd op de hoogte van alle evenementen, koopzondagen, nieuwtjes, acties en kampeertips en schrijf u hieronder in!


Campolife uw dealer voor:EXTRA OPEN

ZONDAG 23 JUNI

 (12:00-17:00)

Popup Image