Gezellig en comfortabel

Het merk Fendt is van oorsprong een machinebouwer en werd vanaf de jaren ’30 bekend als producent van technologisch superieure (landbouw)machines. In 1970 nam Fendt een caravanfabrikant over en begon de productie van Fendt Caravans. Het DNA van Fendt, hoogstaande technologie, belande zo ook bij de caravandivisie. Eind jaren ‘90 kreeg Fendt opnieuw een andere eigenaar en staat sindsdien los van Fendt machinebouw.

De naam Fendt staat vandaag onder kampeerders zeer hoog aangeschreven. “Eens een Fendt, altijd een Fendt” is onder de grote schare echte Fendt fans een vaak gehoord gezegde.

Waarom Fendt

  • Veel oog voor comfort

  • Doordachte functionaliteit

  • Tijdloos design

  • Top kwaliteit

  • Uitgebreide keuze in modellen en typen

  • De keus van echte kampeerders

Fendt bij Campolife

Fendt is één van de drie topmerken caravans bij Campolife. Al vele jaren is Campolife dé toonaangevende Fendt dealer in Zuid-Holland en ruime omgeving. In de showrooms van Campolife vindt u vele modellen tentoongesteld. Het ervaren Campolife verkoopteam staat voor u klaar om samen met u uw droomcaravan samen te stellen en desgewenst uit te breiden met handige accessoires die het kamperen met uw Fendt nog plezieriger maken, zoals bijvoorbeeld een voortent, mover, airco of fietsendrager.

Abonneer op YouTube

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Heeft u nog verdere vragen over dit merk?

Neem contact op met onze afdeling verkoop, ons team staat u graag te woord!

T: 0186 60 4000

E: verkoop@campolife.nl