C’Go Up 525 KR

Dit model biedt plaats aan maar liefst 7 personen en is daardoor ideaal voor jonge gezinnen of wanneer iemand een extra vriendje of vriendinnetje mee wil nemen! De C’Go UP 525 KR heeft een royaal hefbed (200 x 140 cm) boven de ruime rondzit achterin, welke in een handomdraai tegen het plafond ‘verdwijnt’. Zo wordt de slaapkamer gemakkelijk weer een zitgroep, waaraan het hele gezin kan eten, spelen of kleuren. In ieder geval…. heel veel plezier kan beleven. Voor de kinderen is er een gezellig stapelbed in de lengte. De garage en de grote koelkast maken deze caravan een echte vakantie caravan met genoeg ruimte.

En dan heeft deze caravan ook nog een volledig nieuw interieurdesign in 2024 gekregen. Lichte meubelpanelen (in Alaska White), drie aantrekkelijke bekledingen (Ronda/zwart, Estepona/cognac of Manilva/mosgroen) en mooie kleuraccenten op het plafond, de wanden en de vloer. Ook nieuw in deze caravan is de Dethleffs System Information Unit (SIU). Hiermee kunt u in de Dethleffs Connect-app allerlei informatie over uw caravan opvragen, standaard is de accuspanning en waterpasfunctie. Eventueel uit te breiden met nog meer functies. Allemaal gemakkelijk op uw smartphone te bekijken en controleren.


Edition 10 jubileum pakket:

Alle C’Go modellen vieren dit jaar tevens hun 10e verjaardag en daarvoor heeft Dethleffs een uitgebreid jubileum pakket samengesteld:


Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe C’GO caravan? Cliff laat in deze video de C’GO van buiten en binnen zien!

Specificaties
Prijs € 27.890,-
Leeggewicht 1317 KG
Lengte 756 CM
Breedte 230 CM
Aantal slaapplaatsen 7
Configuur uw Dethleffs caravan
Download de brochure Download de prijslijst

Heeft u nog vragen over deze caravan?

Neem contact op met onze afdeling verkoop, ons team staat u graag te woord!

T: 0186 60 4000 

E: verkoop@campolife.nl