Het E&P levelsysteem

Het E&P levelsysteem voor het snel, gemakkelijk en comfortabel waterpas zetten van uw caravan. Uw caravan staat in slechts 2 minuten volledig waterpas en u zit na die 2 minuten voor uw caravan met een drankje. Laat het grote genieten maar beginnen.

Hoe werkt het E&P levelsysteem?

De bediening van het E&P levelsysteem is zeer eenvoudig. Met 1 druk op de knop op het bedieningspaneel binnen in de caravan activeert u het hydraulisch systeem. Tegen een meerprijs is er ook een uitneembaar display leverbaar, dat u als afstandsbediening kunt gebruiken. Nadat u de knop hebt ingedrukt komen als eerste de twee hydraulische steunen naar beneden. Deze zijn op de as gemonteerd. Deze steunen tillen de caravan op en stellen deze horizontaal recht af. Zodra de caravan horizontaal helemaal recht staat, gaan automatisch, één voor één, de 4 hydraulische uitdraaisteunen naar beneden. Deze vervangen dus de gewone uitdraaisteunen.

Voordelen

U zet de caravan met 2 minuten neer, volledig waterpas. Daarnaast staat de caravan altijd in een stabiele stand en beweegt niet als u erin loopt. Ook zal u geen last hebben dat u in bed naar 1 kant rolt. De caravan staat namelijk perfect waterpas, dus u kunt rustig slapen en uitgerust wakker worden. Het E&P levelsysteem is geschikt voor caravans met één of twee assen tot 3,5 ton totaalgewicht, licht van gewicht, slechts 20 kg en eenvoudig te bedienen.

E&P level systeem laten monteren?

U kunt het E&P levelsysteem bij ons laten monteren in onze werkplaats. Hiervoor kunt u direct een afspraak maken bij de aanschaf van het systeem via onze snelservice afdeling of, uiteraard, direct als u een nieuwe of gebruikte caravan koopt bij Campolife. Het systeem is leverbaar vanaf € 3.499,00. Dit is inclusief montage. Tegen meerprijs is een afneembaar bedieningspaneel leverbaar en een noodbedieningspomp. Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met onze medewerkers van de serviceafdeling in de winkel. Als u wilt zien hoe het E&P levelsysteem werkt, dan kunnen wij u dit laten zien, want het systeem hebben wij gemonteerd onder een caravan in onze showroom.

Terug naar het overzicht