IN DE SHOWROOM BIJ CAMPOLIFE: DETHLEFFS EERSTE EIGEN BUSCAMPER – DE GLOBETRAIL

Begin februari ontvingen we de allereerste eigen buscamper van Dethleffs bij Campolife. In de Dethleffs fabriek werden al vele jaren buscampers gebouwd voor andere merken, maar nog niet eerder brachten zij er één onder eigen merk uit. Tot nu, want alle deze kennis en ervaring komt nu tot uiting in de eerste Dethleffs buscamper: de Globetrail.

De Globetrail staat nu te schitteren in onze volledig nieuwe campershowroom op de 1e verdieping, tussen de andere Dethleffs en Sunlight campers. Als grootste Dethleffs caravan dealer van Nederland heeft Campolife nu de gehele Dethleffs familie voor u compleet; caravans, campers en buscampers.

En is de Globetrail niet prachtig? We komen woorden tekort, want deze buscamper is werkelijk van alle gemakken voorzien en behoort qua hoogstaande afwerking, doordachte inrichting en uitrusting niveau tot de absolute top in dit segment. Kortom, u gaat zich zeker thuis voelen in deze luxe buscamper welke nu ter introductie als ‘90-Years’ actiemodel uitkomt.

Wij kunnen daarom niet wachten om u deze aanwinst te laten zien. Komt u langs om de Globetrail 600 DB 90-Years Edition zelf te bezichtigen en te beleven? De Globetrail is in de 640 uitvoering ook beschikbaar en komt met 2 enkele bedden. En uiteraard kunt u bij Campolife uw Globetrail naar wens uitbreiden met extra accessoires waarmee uw nieuwe reisgenoot echt van alle gemakken voorzien zal zijn.

Wilt u alvast een voorproefje? Bekijk dan deze video waarin Cliff de Globetrail uitgebreid laat zien of klik hier voor meer foto’s en informatie.

Terug naar het overzicht