Nu in het echt te bewonderen bij Campolife: de vernieuwde Dethleffs C’Go.

We hebben er even op moeten wachten, maar nu staat deze eindelijk te schitteren in onze verwarmde showroom in Heinenoord, de nieuwe moderne Dethleffs C’Go familie caravan. Wat is er dan nieuw voor 2024 horen wij u denken? Ten eerste heeft Dethleffs deze caravan een heel nieuw interieurdesign gegeven met lichte meubelpanelen (Alaska White), drie aantrekkelijke bekledingen (Ronda/zwart, Estepona/cognac of Manilva/mosgroen) en mooie kleuraccenten op het plafond, de wanden en de vloer. Ook nieuw in deze caravan is de Dethleffs System Information Unit (SIU). Hiermee kunt u in de Dethleffs Connect-app allerlei informatie over uw caravan opvragen, standaard is de accuspanning en waterpasfunctie. Eventueel uit te breiden met nog meer functies. Allemaal gemakkelijk op uw smartphone te bekijken en controleren.


Daarnaast viert de succesvolle C’Go serie alweer haar 10e verjaardag en daarvoor heeft Dethleffs een uitgebreid jubileum pakket samengesteld. Het speciale EDIT10N pakket met een aantrekkelijk prijsvoordeel kan voor alle C’Go en C’Go UP modellen besteld worden.Wij snappen dat u erg nieuwsgierig bent naar deze nieuwe Dethleffs caravan!

Cliff laat in de video hieronder de C’GO van buiten en binnen zien:

Deze familiecaravan zal vast goed in de smaak vallen bij u en biedt verschillende voordelen:

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Kom dan naar Campolife in Heinenoord en ervaar deze mooie nieuwe C’Go in het echt en laat u deskundig adviseren door een van onze verkoopadviseurs.

Terug naar het overzicht

EXTRA OPEN

ZONDAG 23 JUNI

 (12:00-17:00)

Popup Image