Kwaliteit staat borg voor veel vakantieplezier

In 1977 startte Dethleffs (de uitvinder van de caravan) met het produceren van hoogwaardige kampeerauto’s, met bekende klassiekers als de Pirat en de Globetrotter. Dethleffs wil camper-kamperen voor een grotere doelgroep bereikbaar maken en dat is gelukt, in 2011 rolde in de Duitse Allgäu de 80.000e Dethleffs kampeerauto van de band. Sinds die jaren produceert Dethleffs zelfs meer campers dan caravans. Sinds 2022 biedt Dethleffs naast de halfintegraal en integraal modellen ook een eigen buscamper: de Dethleffs Globetrail

Waar u de vakantie ook gaat doorbrengen, met uw Dethleffs camper kiest u voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting én gegarandeerde veiligheid en vakantievrijheid.

Waarom Dethleffs

  • Hoogste kwaliteit

  • Betrouwbaar en ervaren

  • Zeer goede afwerking

  • Diverse indelingen en prijsklassen

  • Van alle gemakken voorzien

  • Nieuw in assortiment: Globetrail buscamper

  • Top service

Dethleffs bij Campolife

Dethleffs is één van de twee topmerken campers bij Campolife. Sinds 2022 is Campolife de officiële Dethleffs camperdealer voor Zuid-Holland en ruime omgeving. In de speciale campershowroom op de 1e verdieping vindt u diverse modellen campers tentoongesteld. Het ervaren Campolife verkoopteam staat voor u klaar om samen met u uw droomcamper samen te stellen en desgewenst uit te breiden met handige accessoires die het kamperen nog plezieriger maken, zoals bijvoorbeeld een luifel, airco, daglichtpanelen of fietsendrager.

Uw eigen Dethleffs camper samen stellen?

Bekijk hier de Dethleffs configurator

Abonneer op YouTube

Like ons op Facebook

Volg ons op Instagram

Heeft u nog verdere vragen over dit merk?

Neem contact op met onze afdeling verkoop, ons team staat u graag te woord!

T: 0186 60 4000

E: verkoop@campolife.nl

T/M ZA 4 FEBR!
MEGA SHOW>>>

Popup Image