Home » Luxe caravan
✔ Inkoop en bemiddeling
✔ Werkplaats en montage
✔ Drie grote showrooms en ruime kampeershop

Luxe caravan

Een luxe caravan is niet zomaar een verblijfplaats; het is het toppunt van comfort. Met een luxe caravan geniet u van het beste van twee werelden: de schoonheid van de natuur gecombineerd met het comfort van thuis. Denk aan hoogwaardige materialen, een chic interieur en alle technische snufjes die u zich kunt wensen. Bij Campolife in Heinenoord heeft u de keuze uit verschillende caravans die aan uw wensen voldoen.

Geïnteresseerd in een van onze voertuigen?

Een luxe caravan voor comfortabele kampeervakanties

Een kampeervakantie hoeft niet primitief te zijn. Met een luxe caravan verblijft u midden in de natuur zonder concessies te doen op comfort. Van ruime woongedeeltes tot aan volledig ingerichte keukens en badkamers met alle voorzieningen: met uw chique nieuwe caravan profiteert u van ultieme ontspanning. Kies bijvoorbeeld voor een extra ruime caravan waar u al uw spullen en reisgenoten in kwijt kunt. Of breid een simpele uitvoering uit met luxe accessoires, zoals een airco.

Kies voor ultiem comfort

Bent u klaar om uzelf te trakteren op het ultieme kampeerplezier? Overweeg dan een luxe caravan van Campolife. Een uitgebreide selectie van caravans wacht op u, elk ontworpen om aan uw hoogste eisen te voldoen. Bezoek onze caravanwinkel en laat u betoveren door de pracht en praal van onze luxe caravans – waar uw avontuur in stijl begint.

Vragen of meer informatie nodig?

 EXTRA OPEN

ZONDAG 21 APRIL (12-17u)
Popup Image